Comunicat dels companys de l’ETSEIAT

Image

La comunitat de la UPC porta ja temps manifestant el seu desacord amb les polítiques de reestructuració que s’han posat en marxa des de l’equip rectoral i que s’han traduït en:

  • L’acomiadament de Personal d’Administració i Serveis i Personal Docent i Investigador
  • La pujada de taxes als estudiants.

El fet, inèdit a la història de la UPC, de que el Consell Social adopti resolucions contràries als acords del Consell de Govern ens ha portat a celebrar una assemblea a l’ETSEIAT aquest dilluns 29 d’Abril.

Aquesta assemblea ha acordat recolzar les mocions aprovades al Claustre Universitari de la UPC del passat 16 d’abril:

  • Manifestar el desacord i rebutjar el Pressupost 2013 aprovat per un Consell de Govern amb el mandat exhaurit, perquè no està elaborat de forma cooperativa i solidària entre els agents implicats i afectats.
  • Demanar la invalidació de l’acord entre la Generalitat i el Rectorat de la UPC del 12 de març, perquè compromet la supervivència de la qualitat de l’activitat universitària.
  • La readmissió del personal acomiadat, i la cerca de solucions de manera dialogada i comptant amb tots els membres de la comunitat universitària.
    • No n’hi ha prou que el Rector convoqui eleccions anticipades a l’Octubre: creiem que cal que el proper Claustre Extraordinari del 17 de maig aprovi la convocatòria d’eleccions anticipades el més aviat possible.

En suport a aquestes reivindicacions, s’ha convocat per aquest mateix 29 d’Abril una tancada a l’ETSEIAT. Estudiantat, PDI i PAS han treballat durant tota la nit per definir alternatives i propostes per donar suport a aquestes reivindicacions, i per col·laborar activament amb tothom que vulgui una Universitat pública i de qualitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: