OCUPACIÓ DEL RECTORAT. DIA 15: 24 D’ABRIL

Avui ha estat un dia important, el nostre futur estava en joc. S’ha convocat a tota la comunitat per dinar de carmanyola i s’ha convidat a gelat a tots els assistents. Un moment dolç en un moment tens.

Ens aproximem a l’inici de la celebració del Consell de Govern. A les 15.45 arriben el mitjans de comunicació, la nostra crida ha tingut ressò. Rebem als membres del Consell vestits de negre, amb les mans blanques i amb aquestes consignes:

  • No tingueu por

  • Hi han alternatives

  • La comunitat ha parlat, escolteu la seva veu.

 IMG-20130427-WA0014

Seguidament els nostres companys interins han entrat al Consell de Govern per llegir les nostres reivindicacions que ja van ser escoltades i aprovades pel Claustre. Durant l’espera hem estat seguint amb molta atenció a través del twitter el seu transcurs.

Finalment la noticia que tots esperàvem: El Consell de Govern de la UPC rebutja la Modificació de la Relació de Llocs de Treball que preveia l’amortització de 87 places del Personal d’Administració i Serveis ocupades per personal interí. 28 vots a favor i 23 en contra. Alegria i emoció entre els interins perquè el CG es posiciona en contra dels desnomenaments. A més a més el CG decideix amb una gran majoria la revisió del pressupost 2013. Malgrat aquesta victòria, depenem del posicionament del Consell Social que es celebrarà el 29 d’Abril a les 08.15h.

La nostra lluita continua…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: