Escrit dels interins llegit a l’inici del Claustre del 16 d’abril de 2013

Image

SR. RECTOR,

ESTEM FARTS QUE SEMPRE AMB LA MATEIXA EXCUSA DE REDUIR LA DESPESA PER GARANTIR LA VIABILITAT I LA SOSTENIBILITAT DE LA UPC EL CAMÍ TRIAT SIGUI EL D’ACOMIADAR ELS TREBALLADORS QUE ES TROBEN EN UNA SITUACIÓ MÉS FEBLE.

TANTES DESPESES INÚTILS TANTS PROJECTES DE CARA A LA GALERIA, EN MOMENTS QUE JA ERA EVIDENT QUE NO TOCAVEN. AIXÒ TÉ UN NOM: MALA GESTIÓ.

AMICS, COMPANYS, CIUTADANS, QUI ÉS EL RESPONSABLE D’AQUESTA MALA GESTIÓ? LES PERSONES QUE SERAN ARA ACOMIADADES?

DAVANT DE TANTES EVIDÈNCIES D’INCOMPETÈNCIA I DE GESTIÓ PERILLOSA, NO PODEM SEGUIR RECONEIXENT L’AUTORITAT D’AQUEST RECTOR I DE TOT EL SEU EQUIP DE GOVERN I PER TANT:

  1. DENUNCIEM LA SEVA MALA GESTIÓ
  2. NO ACCEPTEM LA SEVA AUTORITAT
  3. NO ACCEPTEM ELS SEUS ACOMIADAMENTS
  4. FEM UNA CRIDA A TOT EL PERSONAL DE LA UPC: PAS, PDI I ESTUDIANTS. PER TAL QUE RECOLZIN LA NOSTRA JUSTA REIVINDICACIÓ
  5. FEM SABER A TOTHOM, QUE EL DIA 1 DE MAIG SEGUIREM VENINT A TREBALLAR, I QUE FINS AQUESTA DATA, DEFENSAREM ELS NOSTRES DRETS, DES DEL RECTORAT DE LA UPC.

SR. GIRÓ, AQUESTS ACOMIADAMENTS, NO EIXUGARAN EL DEUTE DE LA UPC, I A CANVI, FARAN BAIXAR DRAMÀTICAMENT LA QUALITAT DE L’ENSENYAMENT I DELS SERVEIS DE LA NOSTRA UNIVERSITAT.

AQUESTA, NO ÉS NOMÉS LA NOSTRA LLUITA, ÉS LA LLUITA DE TOTS PER UNA UNIVERSITAT PÚBLICA I DE QUALITAT.

PERQUE ELS TREBALLADORS A QUI VOSTÉ VOL ACOMIADAR, SR. GIRÓ, NO SOM NÚMEROS, NI PERCENTATGES, SOM PERSONES, PERSONES AMB FAMÍLIES, AMB SENTIMENTS, QUE ENS SENTIM INJUSTAMENT TRACTADES PER AQUESTA UNIVERSITAT QUE TANT I TANT ENS ESTIMEM.

———————————– ENTREGA SIGNATURES+ ACORDS DE LES JUNTES D’ESCOLA:

Sr Giró,

Miri, AQUÍ hi ha més de 6.300 persones de la comunitat UPC que demanen buscar alternatives, QUE EXISTEIXEN, que no passin per destruir el capital humà d’aquesta universitat.

Miri, AQUÍ hi ha els acords de les 13 Juntes d’Escola de la UPC celebrades fins a data d’avui. TOTES s’han posicionat en contra de la seva gestió polititzada, TOTES REBUTGEN els ACOMIADAMENTS previstos. DEMANEN LA SEVA DIMISSIÓ!!!

Aquest és un fet històric i sense precedents, no només a la UPC sinó també a nivell estatal. ESTÀ SOL, els seus no el segueixen. Tingui-ho present.

Membres del Claustre i futur Consell de Govern, actuïn amb responsabilitat i en conseqüència, tota la comunitat els ho demana.

—————————— Podeu veure el vídeo a http://youtu.be/DFyum7G35to

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: