Ocupació al rectorat. Dia 6: 15 d’abril

rectorat 1

rectorat 2

Ja portem 6 dies ocupant el Rectorat.

Ens hem despertat i, després d’esmorzar, hem començat a preparar les activitats i reunions del dia.

A les 10:30h hem fet el tret de sortida, ACOMIADANT el dia 5, que ha consistit a convidar als assistents a escriure al mur dels desigs així com a entrar al vestíbul del Rectorat per veure com hem habilitat l’espai (racó de recull de premsa, d’acords de Junta d’Escola aprovats, de Grups de treball, etc.).

Cap a les 11h, hem tingut una trobada amb un especialista en gestió de grups que ens ha orientat en com enfocar la nostra lluita.

Més tard, cap a les 12:30h, hem fet una assemblea d’interins, que ha servit per planificar i coordinar les tasques futures a través de creació de grups de treball.

Després de dinar, cap a les 14:30h, el grup de treball corresponent s’ha reunit amb un professor expert en matèria de pressupostos, i més tard, cap a les 14h, s’han reunit amb un membre del Claustre i del Consell de Govern per ampliar aquesta informació, concretament fent referència al pressupost de la UPC.

Cap a les 15h, el grup corresponent ha anat a fer passa-classes per tal d’informar a estudiants i professors sobre la situació de la UPC, així com de les conseqüències directes que tindrà per ells la mala gestió del Sr. Giró. Aquests actes han tingut una gran afluència i els estudiants i professors ens han donat tot el seu suport. Els hem convidat a assistir al Claustre i també al Consell de Govern, amb una única consigna: Giró dimissió per mala gestió!

Cap a les 19h, el grup corresponent s’ha reunit amb representants de les assemblees i delegacions d’estudiants per acordar i coordinar diferents accions.

Després de sopar, a les escales del Rectorat, hem fet una valoració del dia i també un recull d’idees pel dia següent. Tots tenim clar que el dia del Claustre, 16 d’abril, serà molt i molt important.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: