Primera Assemblea FME 4/04/2013

Extret del bloc de l’Assemblea de FME. 

La primera Assemblea de la FME va tenir un nombre d’assistents considerable per part dels estudiants i del PAS, tot i que l’assistència de PDI va ser ínfima.
Us deixem aquí un resum de les diferents propostes que es van realitzar.

– Cadena humana que vagi de campus nord a campus sud i que talli la diagonal. Proposada pel PAS i organitzada per ells.

– Elaboració de 3 pancartes per penjar a la façana de la FME. Proposada per la Delegació. Es va quedar divendres 5 d’abril per fer-les i dilluns 8 d’abril el PAS s’encarregarà de penjar-les.

– Recollida de signatures per aturar els acomiadaments. Proposada i elaborada pel PAS. A consergeria podreu trobar l’escrit i signar-lo.

– Creació d’un blog informatiu on mantenir informat a tota persona vinculada a la FME. Proposada per la Delegació. Creació i manteniment a càrrec de la Delegació. Però tots els altres col·lectius han de fer arribar tota la informació de la que disposin.

– Empaperem la FME. Proposada per PAS i Delegació.

– Biblioteca al rectorat. Ocupar el rectorat per estudiar: si ens tanquen les biblioteques necessitem algun lloc on complir amb les nostres obligacions. Proposada per la Delegació. Es portarà a altres Assemblees i al CdE per tal de coordinar-ho.

– Classes a la Conselleria d’Economia. Proposada per la Delegació. Es portarà a altres Assemblees i al CDE per tal de coordinar-ho.

– Barça i Camp Nou. Fer alguna mena d’acte reivindicatiu aprofitant l’afluència al Camp Nou durant algun partit del Barça. Proposada pels estudiants. PAS i Delegació la portaran a altres Assemblees i al CdE per tal de coordinar-ho.

– Concentracions a Plaça Sant Jaume. Concentració de PDI, PAS i estudiants de la UPC un dia per setmana, durant cada setmana en forma de protesta. Proposada per la Delegació. PAS i Delegació la portaran a altres Assemblees i al CdE per tal de coordinar-ho.

– Respondre email del rector. Acabem amb la Girocràcia. Proposada per Delegació. La Delegació ho portarà a altres Assemblees i al CdE per tal de coordinar-ho.

– Despertar al PDI. El PDI està conscienciat individualment però no hi ha moviment col·lectiu. Cal que els alumnes vagin a convidar-los a les Assemblees i a incitar-los a  moure’s al finalitzar cada classe. Buscar professors disposats a fer classes al carrer.

Si no fem res abans de l’1 de maig, farem tard!


Assemblea FME

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: