Escrit de les interines acomiadades de l’ETSEIB

[Us fem arribar l’escrit de les interines acomiadades de l’ETSEIB.]

Som treballadores de la UPC. Totes portem a la UPC entre 6 i 11 anys. Tots ens coneixeu perquè som personal de l’escola, treballant cada dia amb vosaltres.

No som cap reforç, ni personal temporal, sinó que som persones que ocupem places de la RLT. La UPC ha invertit temps i diners amb nosaltres, en formar-nos. Si nosaltres marxem, aquest coneixement també marxa amb nosaltres.

Demanem que l’escola es posicioni activa i ràpidament (ens acomiaden el 30 d’abril) contra aquests acomiadaments injustos.

Demanem, també, que l’escola impulsi actuacions per a la implicació de la resta del personal de la casa: professorat, estudiants i personal d’administració i serveis.

Demanem, a més, que l’escola informi als diferents col·lectius de la situació de la UPC i també de la repercussió directa que tindran els acomiadaments en el funcionament diari de l’escola, la qual representeu i que ens afecta a tots.

Tal i com ens va oferir el Director de l’escola, així com altres membres de l’equip directiu, durant una reunió al SIAE la setmana passada, us proposem les següents vies d’acció per mostrar el ple recolzament immediat de l’escola:

  • Que cada professor informi als estudiants durant els primers 10 minuts de cada classe sobre la situació de precarietat que hi ha actualment i que encara s’accentuarà properament. Per això, us farem arribar una presentació amb dades i informació concreta.
  • Que tots els col·lectius col·laborin amb el recull de signatures que s’està preparant en contra dels acomiadaments i per la dimissió del rector. Per això, us farem arribar els fulls de signatures, amb l’escrit corresponent, que també estaran disponibles al SIAE a partir de demà.
  • Que totes les persones participin activament en els diferents actes reivindicatius. Us anirem informant periòdicament dels diferents esdeveniments.
  • Que les persones que ens representen en el Consell de Govern i al Claustre tinguin un posicionament contundent en contra dels acomiadaments.
  • Que tots els col·lectius de l’ETSEIB s’adhereixin a la vaga indefinida aprovada per professorat, estudiants i personal d’administració i serveis a l’ETSAB, que iniciarà la setmana vinent.

La gerenta diu que això és només el començament. Es parla de 1600 acomiadaments més. Ara som nosaltres, però demà podeu ser vosaltres.

L’ETSEIB som tots. Impliqueu-vos.

Interines acomiadades de l’ETSEIB

One comment

  1. Núria Tomás · · Respon

    seria bo que aquesta presentació per els alumnes es difongués entre tots els professors , amb dades globals de la universitat, no només de la ETSEIB. Jo ja vaig informant als alumnes de la situació, però si donem un missatge unitari tindrem més pes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: